U heeft besloten voor uzelf te beginnen.

Dan moet er veel geregeld worden. Er moet een bedrijfsnaam komen. Een vrije domeinnaam moet geclaimd worden en denk ook aan de kamer van koophandel, de bank, de belastingendienst en misschien moet u ook nog een plan schrijven voor een financiering.

Het is goed om te weten dat Van Klompenburg u met veel zaken kan adviseren en assisteren of zelfs zaken helemaal uit hand kan nemen. Omdat zowel u als wij er baat bij hebben dat alles op rolletjes verloopt, helpen wij u graag met de opstart. Direct alles goed regelen voorkomt fouten en bespaard uiteindelijk veel tijd en energie.

U zult namelijk een administratie moeten gaan voeren. Ons advies: werk zoveel mogelijk digitaal en geautomatiseerd. Koppel uw bank met uw administratiepakket, verzend en ontvang facturen digitaal direct in uw boekhoudsoftware, maar gebruik van een logische rekeninggrootboekschema (RGS), etc.

Zorg dat uw computer ‘fit’ is en dat u uw e-mail op uw computer thuis alsmede op uw telefoon kan inzien. Wees online middels een website waarop duidelijk uw business vermeld is met een contactpagina zodat potentiële klanten contact kunnen opnemen.

Van Klompenburg kan u helpen met al het bovenstaande.

Interessant? Plan vrijblijvend een gesprek in.

Neem contact op

Onze klanten

Onze klanten bevinden zich in allerlei branches. Denk aan de metaalbranche, zorg, kinderopvang, transportsector en sport. Praktisch allemaal kennen ze het voordeel van werken met Microsoft 365 i.c.m. goede hardware en bijbehorende ondersteuning.

Informatie nodig?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Ik help u graag. Om in contact te komen mag u het contactformulier
gebruiken of belt u met tel. 0525 63 1593