Skip navigation MENU

Arnold Jonker

ICT - Simpel gemaakt

Als IT’er binnen Van Klompenburg kan ik mijn voldoening halen uit oplossen van computerproblematiek en het optimaliseren van systemen. Begin 2022 heb ik mijzelf vol enthousiasme gestort op een mooie uitdaging binnen Van Klompenburg: het opzetten van een ICT-tak. Met de nodige jaren aan ervaring in de branche (ik heb 22 jaar een IT bedrijf gehad) kon ik een vliegende start maken want een groot deel van mijn klanten heb ik meegenomen in dit nieuwe avontuur.  Binnen Van Klompenburg heb ik de IT systemen geoptimaliseerd zodat mijn directe collega’s snel en vooral veilig kunnen werken met informatie. Sleutelwoorden hierbij zijn veiligheid, efficiency en snelheid.

Ik kan autonoom werken binnen Van Klompenburg, dat geeft mij een gevoel van vrijheid. Ik voel mij ondernemer ook al ben ik in dienst. Uiteraard sta ik klaar voor klanten van kantoor. Ik help met van alles: SnelStart installeren, e-mail instellen, domeinnamen registreren, migratie naar de cloud etc. Veel van mijn klanten ken ik persoonlijk, ik ga graag een duurzame relatie aan.

Op persoonlijk vlak: Ik ben sinds 2008 getrouwd met José en wij hebben twee kinderen. Ik mag graag langs de zijlijn staan bij voetbal (zoon) en volleybal (dochter) en zelf speel ik graag een potje tennis.

Heeft u een vraag en/ of kan ik u helpen? Bel of mail mij gerust.

Arnold Jonker | arnold@vkeb.nl
Tel. 0525 21 6030

  • Door organisatie DOCCO is ons interne IT beleid beschouwd als de beste van +/- 25 onderzoeken. 

Wij werken met en zijn leverancier van:

Microsoft | ESET | Lenovo

VKEB ICT heeft 22 jaar ervaring in de ICT branche
en helpt bij een niet functionerende printer t/m migratie naar de cloud.